kulkuoikeudet

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
kulkuoikeudet [2021/03/12 00:09]
deffener
kulkuoikeudet [2021/03/12 00:44] (nykyinen)
tritikka
Rivi 2: Rivi 2:
 ===Yleistä=== ===Yleistä===
 Kerholle kulkemiseen tarvitaan kulkuoikeudet sähkötalon kellariin ja lisäksi erilliset kulkuoikeudet kerhohuoneelle. Sähkötalon kellarin ovi aukeaa ilman erilliskulkuoikeuksia arkisin kuuteen asti, jonka jälkeen ovet vaativat erilliset kulkuoikeudet. Kulkuoikeuksia ei jaeta kellariin tai kerholle automaattisesti,​ vaan ne tarvitsee hakea erikseen ja hallitus tekee päätöksiä tapauskohtaisesti. Kerholle kulkemiseen tarvitaan kulkuoikeudet sähkötalon kellariin ja lisäksi erilliset kulkuoikeudet kerhohuoneelle. Sähkötalon kellarin ovi aukeaa ilman erilliskulkuoikeuksia arkisin kuuteen asti, jonka jälkeen ovet vaativat erilliset kulkuoikeudet. Kulkuoikeuksia ei jaeta kellariin tai kerholle automaattisesti,​ vaan ne tarvitsee hakea erikseen ja hallitus tekee päätöksiä tapauskohtaisesti.
 +
 +\\
 ===Ehdot=== ===Ehdot===
   - Kulkuoikeuden haltijan tulee olla luotettava ja vastuullinen jäsen.   - Kulkuoikeuden haltijan tulee olla luotettava ja vastuullinen jäsen.
Rivi 9: Rivi 11:
     * Esitellä kerhoa ulkopuolisille     * Esitellä kerhoa ulkopuolisille
     * Sulkea kerhon, eli pyytää ei-kulkuoikeudellisia poistumaan mukanaan, kun hän viimeisenä kulkuoikeudellisena jättää tilan     * Sulkea kerhon, eli pyytää ei-kulkuoikeudellisia poistumaan mukanaan, kun hän viimeisenä kulkuoikeudellisena jättää tilan
-  ​+ 
 +\\  ​
 ===Ohjeet=== ===Ohjeet===
  
  • kulkuoikeudet.1615500582.txt.gz
  • Viimeksi muutettu: 2021/03/12 00:09
  • / deffener