tilasaannot

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
tilasaannot [2021/03/12 00:07]
tritikka [4. Ole hyvä jäsen]
tilasaannot [2021/03/12 00:30] (nykyinen)
tritikka
Rivi 1: Rivi 1:
-====== TELOK kerhohuoneen ​säännöt ​======+==== Kerhohuoneen ​säännöt =====
  
-===== 1. Siivoa jälkesi ​===== +=== 1. Siivoa jälkesi ===
 Pöytätasot pidetään puhtaina. Palauta tavarat paikoilleen,​ ja jos et tiedä oikeaa paikkaa, palauta sinne mistä otit. Jos poistut kötöstelysi äärestä korkeintaan tunnin ajaksi, voit jättää lapun jos kukaan ei ole kärkkymässä pöytätilaa. **Jos pöydälle jätetään ilmoittamatta mitään, voi nämä lapioida roskiin.** Älä myöskään jätä laatikostoja auki tai muuta tavaraa niin että siitä voi aiheutua vaaratilanne. Pidä sohva istuttavana,​ se ei ole tavaran säilytystä varten. Pöytätasot pidetään puhtaina. Palauta tavarat paikoilleen,​ ja jos et tiedä oikeaa paikkaa, palauta sinne mistä otit. Jos poistut kötöstelysi äärestä korkeintaan tunnin ajaksi, voit jättää lapun jos kukaan ei ole kärkkymässä pöytätilaa. **Jos pöydälle jätetään ilmoittamatta mitään, voi nämä lapioida roskiin.** Älä myöskään jätä laatikostoja auki tai muuta tavaraa niin että siitä voi aiheutua vaaratilanne. Pidä sohva istuttavana,​ se ei ole tavaran säilytystä varten.
  
Rivi 8: Rivi 8:
 Likaiset tiskit tiskataan tai laitetaan astianpesukoneeseen. Jos koneessa on puhtaita, saa sen tyhjentää. Likaiset tiskit tiskataan tai laitetaan astianpesukoneeseen. Jos koneessa on puhtaita, saa sen tyhjentää.
  
-===== 2. Älä kuormita kerhoa omalla roinallasi ​=====+\\ 
 +=== 2. Älä kuormita kerhoa omalla roinallasi ===
 **TELOK ei ole kenenkään henkilökohtainen romuvarasto.** Pitempi aikaiset säilytykset vain hallituksen luvalla ja merkittävä yhteystiedoilla ja milloin se on jätetty. Merkkaamattomat projektit eivät ole KENENKÄÄN vastuulla. **TELOK ei ole kenenkään henkilökohtainen romuvarasto.** Pitempi aikaiset säilytykset vain hallituksen luvalla ja merkittävä yhteystiedoilla ja milloin se on jätetty. Merkkaamattomat projektit eivät ole KENENKÄÄN vastuulla.
  
-===== 3. Älä hölmöile ​=====+\\ 
 +=== 3. Älä hölmöile ===
 TELOK ei ole lastentarha eikä ruumishuone. Ota selvää ennen kun alat tehdä ja jos tarvitset apua, kysy. Autamme mieluusti, mutta kädestä pitäen ei opeteta. Verkkosähköä ei missään nimessä saa käsitellä ilman tarvittavaa pätevyyttä,​ ota yhteys hallitukseen jos tarvitset apua.\\ TELOK ei ole lastentarha eikä ruumishuone. Ota selvää ennen kun alat tehdä ja jos tarvitset apua, kysy. Autamme mieluusti, mutta kädestä pitäen ei opeteta. Verkkosähköä ei missään nimessä saa käsitellä ilman tarvittavaa pätevyyttä,​ ota yhteys hallitukseen jos tarvitset apua.\\
 **Jos et tiedä, ÄLÄ KOSKE.** **Jos et tiedä, ÄLÄ KOSKE.**
  
-===== 4. Ole hyvä jäsen ​=====+\\ 
 +=== 4. Ole hyvä jäsen ===
 Kahvia saa juoda, mutta on hyvä muistaa että kahvi ei ole itsestäänselvyys. Jos siis juot kahvia, voit kasvattaa ruokakassaa tai vaihtoehtoisesti tuoda kerholle kahvipaketin kun kahvitilanne näyttää heikolta. Kahvia saa juoda, mutta on hyvä muistaa että kahvi ei ole itsestäänselvyys. Jos siis juot kahvia, voit kasvattaa ruokakassaa tai vaihtoehtoisesti tuoda kerholle kahvipaketin kun kahvitilanne näyttää heikolta.
  
 Kerho toimii vapaaehtoisvoimin,​ joten älä oleta että muut tekevät asiat puolestasi. Jos jotain hajoaa, tai havaitset muita akuutteja puutteita, ilmoita siitä välittömästi hallitukselle irkitse tai mailitse. Kerho toimii vapaaehtoisvoimin,​ joten älä oleta että muut tekevät asiat puolestasi. Jos jotain hajoaa, tai havaitset muita akuutteja puutteita, ilmoita siitä välittömästi hallitukselle irkitse tai mailitse.
  
-Anna muille työrauha. Alkoholin nauttiminen ja lörpöttely eivät ole kerhon ensisijaisia aktiviteetteja. Ota huomioon muut kun käytät koneita ja työkaluja joista lähtee ääntä/​hajua/​moskaa+Anna muille työrauha. Alkoholin nauttiminen ja lörpöttely eivät ole kerhon ensisijaisia aktiviteetteja. Ota huomioon muut kun käytät koneita ja työkaluja joista lähtee ääntä/​hajua/​moskaa.
  
 Jos lainaat jotain kauemmin kuin tunniksi, muista pistää siitä merkintä lainausvihkoon. Jos lainaat jotain kauemmin kuin tunniksi, muista pistää siitä merkintä lainausvihkoon.
  • tilasaannot.1615500449.txt.gz
  • Viimeksi muutettu: 2021/03/12 00:07
  • / tritikka