tilasaannot

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
tilasaannot [2021/03/12 00:27]
deffener
tilasaannot [2021/03/12 00:30] (nykyinen)
tritikka
Rivi 8: Rivi 8:
 Likaiset tiskit tiskataan tai laitetaan astianpesukoneeseen. Jos koneessa on puhtaita, saa sen tyhjentää. Likaiset tiskit tiskataan tai laitetaan astianpesukoneeseen. Jos koneessa on puhtaita, saa sen tyhjentää.
  
 +\\
 === 2. Älä kuormita kerhoa omalla roinallasi === === 2. Älä kuormita kerhoa omalla roinallasi ===
 **TELOK ei ole kenenkään henkilökohtainen romuvarasto.** Pitempi aikaiset säilytykset vain hallituksen luvalla ja merkittävä yhteystiedoilla ja milloin se on jätetty. Merkkaamattomat projektit eivät ole KENENKÄÄN vastuulla. **TELOK ei ole kenenkään henkilökohtainen romuvarasto.** Pitempi aikaiset säilytykset vain hallituksen luvalla ja merkittävä yhteystiedoilla ja milloin se on jätetty. Merkkaamattomat projektit eivät ole KENENKÄÄN vastuulla.
  
 +\\
 === 3. Älä hölmöile === === 3. Älä hölmöile ===
 TELOK ei ole lastentarha eikä ruumishuone. Ota selvää ennen kun alat tehdä ja jos tarvitset apua, kysy. Autamme mieluusti, mutta kädestä pitäen ei opeteta. Verkkosähköä ei missään nimessä saa käsitellä ilman tarvittavaa pätevyyttä,​ ota yhteys hallitukseen jos tarvitset apua.\\ TELOK ei ole lastentarha eikä ruumishuone. Ota selvää ennen kun alat tehdä ja jos tarvitset apua, kysy. Autamme mieluusti, mutta kädestä pitäen ei opeteta. Verkkosähköä ei missään nimessä saa käsitellä ilman tarvittavaa pätevyyttä,​ ota yhteys hallitukseen jos tarvitset apua.\\
 **Jos et tiedä, ÄLÄ KOSKE.** **Jos et tiedä, ÄLÄ KOSKE.**
  
 +\\
 === 4. Ole hyvä jäsen === === 4. Ole hyvä jäsen ===
 Kahvia saa juoda, mutta on hyvä muistaa että kahvi ei ole itsestäänselvyys. Jos siis juot kahvia, voit kasvattaa ruokakassaa tai vaihtoehtoisesti tuoda kerholle kahvipaketin kun kahvitilanne näyttää heikolta. Kahvia saa juoda, mutta on hyvä muistaa että kahvi ei ole itsestäänselvyys. Jos siis juot kahvia, voit kasvattaa ruokakassaa tai vaihtoehtoisesti tuoda kerholle kahvipaketin kun kahvitilanne näyttää heikolta.
  • tilasaannot.1615501636.txt.gz
  • Viimeksi muutettu: 2021/03/12 00:27
  • / deffener