tilasaannot

1. Siivoa jälkesi

Pöytätasot pidetään puhtaina. Palauta tavarat paikoilleen, ja jos et tiedä oikeaa paikkaa, palauta sinne mistä otit.
Jos poistut kötöstelysi äärestä korkeintaan tunnin ajaksi, voit jättää lapun jos kukaan ei ole kärkkymässä pöytätilaa. Jos pöydälle jätetään ilmoittamatta mitään, voi nämä lapioida roskiin.
Älä jätä laatikostoja auki tai mitään muuta tavaraa sellaiseen paikkaan/tilaan, jossa siitä voi aiheutua vaaratilanne.
Pidä sohva istuttavana, se ei ole tavaran säilytystä varten.

Siivoa jälkesi erityisen hyvin jos teet puu- tai metallitöitä. MUISTA sammuttaa laitteet lähtiessäsi/lopettaessasi.

Likaiset tiskit tiskataan tai laitetaan astianpesukoneeseen. Jos koneessa on puhtaita, saa sen tyhjentää.


2. Älä kuormita kerhoa omalla roinallasi

TELOK ei ole kenenkään henkilökohtainen romuvarasto. Pidempiaikaiset säilytykset vain hallituksen luvalla. Säilytettävä esine on merkittävä yhteystiedoilla ja päivämäärällä, milloin se on jätetty. Merkkaamattomat projektit eivät ole KENENKÄÄN vastuulla.


3. Älä hölmöile

TELOK ei ole lastentarha eikä ruumishuone. Ota selvää ennen kun alat tehdä ja jos tarvitset apua, kysy. Autamme mieluusti, mutta kädestä pitäen ei opeteta. Verkkosähköä ei missään nimessä saa käsitellä ilman tarvittavaa pätevyyttä, ota yhteys hallitukseen jos tarvitset apua.
Jos et tiedä, ÄLÄ KOSKE.


4. Ole hyvä jäsen

Kahvia saa juoda, mutta on hyvä muistaa, että kahvi ei ole itsestäänselvyys. Jos siis juot kahvia, voit kasvattaa ruokakassaa tai vaihtoehtoisesti tuoda kerholle kahvipaketin kun kahvitilanne näyttää heikolta.

Kerho toimii vapaaehtoisvoimin, joten älä oleta että muut tekevät asiat puolestasi. Jos jotain hajoaa tai havaitset muita akuutteja puutteita, ilmoita siitä välittömästi hallitukselle irkitse tai mailitse.

Anna muille työrauha. Alkoholin nauttiminen ja lörpöttely eivät ole kerhon ensisijaisia aktiviteetteja. Ota huomioon muut kun käytät koneita ja työkaluja joista lähtee ääntä/hajua/moskaa.

Jos lainaat jotain kauemmin kuin tunniksi, muista pistää siitä merkintä lainausvihkoon.

  • tilasaannot.txt
  • Viimeksi muutettu: 2023/10/11 23:38
  • / sami